donderdag 12 juli 2012

The real beauty from the deep

Het begrip: 'Beauty from the deep' heeft meerdere betekenissen. Zoals bijvoorbeeld  de echte schoonheid van iemand of de cosmetica- en verzorgingsproducten die uit de zee komen.


Zee-producten

Wij gaan het hier hebben over de producten die echt uit de zee komen. De laatste jaren zijn de 'zee-producten' steeds aantrekkelijker geworden. Maar niet alleen comsmetica gebruikt de wonderen van de zee, ook voedsel en kleding.

Maar, wat gebruiken ze dan uit de zee? Wat wordt er uiteindelijk mee gedaan? Om (cosmetica) producten uit zee te maken, worden kelp, alg en wiersoorten geoogst.
De La Mer crème was de 1e 'zeecrème.' Deze crème kost €145 euro en dit komt mede door de Kelp die erin zit. Kelp wordt 2x per jaar geoogst en er is weinig van. (omdat dit ook wordt gebruikt om Sushi te maken)


Knabbelvisjes
Laatst zijn wij naar Doctor Fish geweest. Daar kun je een handen en voeten behandeling krijgen waarbij visjes ze dode huidcellen eraf eten. Onze behandeling duurde 20 minuten. Voorafgaand moesten we onze handen en voeten eerst wassen. Na die 20 minuten mochten we onze handen en voeten nog inmasseren met hun speciale productenlijn. Na de behandeling zijn je handen en voeten héérlijk zacht.

Er zijn momenteel 4 vestigingen van Dr. Fish. In Amterdam en in Arnhem liggen exclusieve shops en in Eindhoven en Harderwijk zijn de vestigingen te vinden in een warenhuis. (In Eindhoven ligt Dr. Fish in de Bijenkorf)

De behandeling die wij hadden kostte €20,- voor 20 minuten. Dit is érg leuk als je met een paar vriendinnen dit gaat doen. Het is lachen, je relaxd en je krijgt zachte handen en voeten!!1 opmerking:

  1. Heeey,
    Leuk blog, volgen jullie mijn blog ook?
    www.styleyourownstuff.blogspot.com
    xxxx

    BeantwoordenVerwijderen

Hee,

Leuk dat je jouw mening wilt delen!
Maar houd het netjes, tips zijn altijd welkom!!

Xx