woensdag 17 oktober 2012

Nieuwe Collectie: Catrice spectaculARTspectaculART” by CATRICE is geïnspireerd op deze cross-over couture en de Indiase bindi-look van het winterseizoen 2012. Het accent ligt op de ogen. Deze collectie ligt van november t/m half december in de winkels!

1: Deze 4 oogschaduws zijn volgens Catrice de pronkstukken van deze collectie, in verschillende metaaltinten kun je hiermee een mooie look maken. Verkrijgbaar in de kleuren: C01 So Precious, C02 Bombay Bauble, C03 Treasure It en C04 Artfully Lustrous. De oogschaduws kosten €3.99 per stuk.

2: Deze eyeliner heeft, is een extra dunne stift. Zo kan je een mooie sierlijke 'line' zetten. De eyeliner is er in kleur: C01 Artfully Lustrous en kost €2.99

3: Catrice komt bijna bij iedere collectie wel uit met een highlighter. Bij deze collectie is dit ook het geval. De naam van de highlighter is: C01 Aftfully Lustrous, en hij kost €4.59.

4: Bij deze losse nepwimpers kun je zelf bepalen hoeveel je er aanbrengt. Zo krijg je mooie volle wimpers, maar blijft het toch naturel. De nepwimpers kosten €3.99.

5: De nagellakjes van Catrice vind ik over het algemeen erg fijn. De kleuren zijn in roze/rood tinten. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren: C01 Artfully Lustrous, C02 Holi Hai, C03 Revel The Red en C04 Soulful.
De lakjes kosten €2.69 per stuk.
Het laatste gouden lakje is een topcoat, voor een goud afgebladderd effect, Dit lakje kost €2.99.

6: Een zachtroze mousse blush mocht eigenlijk ook niet ontbreken. In deze blush zit een shimmer, waardoor hij ook een beetje highlight. Verkrijgbaar in: C01 Holi Hai, en kost €3.99 per stuk.

7: Deze lipsticks geven een een subtiele glans. In de lipsticks zit Hyaluronzuur (wat-een-woord) dat ervoor zorgt dat de rimpeltjes rond je lippen minder zichtbaar worden. Er zit SPF 10 in, dus het beschermt ook nog je lippen. Verkrijgbaar in de kleuren: C01 Atfully Lustrous, C02 Revel the Red en C03 Soulful. De lipsticks gaan €3,99 kosten.

Ik ben het meest benieuwd naar de oogschaduws, de donkerpaarse lipstick en de gouden topcoat. 
Wat vinden jullie van de Collectie en denken jullie dat je er wat van gaat kopen?

Xx

4 opmerkingen:

 1. Ik heb gehoord van de nieuwe collectie!
  Ik kijkuit naar de oogschaduws maar vooral naar de lipstick!
  Leuk artikel! :D
  xx
  www.timeforblues.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jaa, de lipsticks lijken mij ook geweldig, al hoop ik dat er wel nog wat kleur vanaf komt!

   Verwijderen
 2. Het ziet er mooi uit! Ik ben benieuwd naar de oogschaduws!

  BeantwoordenVerwijderen

Hee,

Leuk dat je jouw mening wilt delen!
Maar houd het netjes, tips zijn altijd welkom!!

Xx