dinsdag 10 juli 2012

Catrice NOTD's

Iedereen is wel bekend met de nagellak van Catrice. Wij vinden het mooie kleuren en ze lakken bovendien heel fijn. Wij hebben laatst 2 frisse lentekleuren gekocht. In deze Nails of the day gaan we deze kleuren behandelen!

830 Salmon & Garfunkel

De eerste kleur is Salmon & Garfunkel. Wanneer je naar deze nagellak kijkt krijg je meteen een zomer gevoel. Dit is echter de perfecte kleur voor een stranddag! Deze nagellak lakt fijn (net zoals de meeste van Catrice) dit komt mede door het grotere kwastje. Om het mooiste resultaat te krijgen kun je het beste twee laagjes lakken. Verder zit er geen glitter in.

630 Sing: Hey, Dirty-Lilah!

De tweede kleur heet Sing: Hey, Dirty-Lilah. De naam alleen al maakt je al vrolijk! Net zoals het andere lakje lakt hij erg fijn. Als je de kleur goed bekijkt lijkt het kleurtje ook een beetje licht grijs. Dit vinden wij juist mooi. Ook is het bij deze kleur verstandig om 2 à 3 laagjes op te doen. Er zit een lichte glitter/glans in die de kleur helemaal af maakt.

Informatie over de nagellakjes:
Prijs: €2,49
Kwaliteit: Goed
Waar te koop: Kruidvat
Cijfer: 8

Kortom, wij vinden de nagellak van Catrice heel fijn, dit komt door de prijs, de kleuren en door de kwastjes. Mensen die niet zo'n vaste hand hebben kunnen deze nagellak ook goed aanbrengen!


2 opmerkingen:

  1. Hey, mooie nagellakjes! Ook leuk met die achtergrond haha ;p
    Ik vind vooral Salmon & Garfunkel heel vet.
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen

Hee,

Leuk dat je jouw mening wilt delen!
Maar houd het netjes, tips zijn altijd welkom!!

Xx