woensdag 11 juli 2012

Nieuwe Collectie: Essence - Colour ArtsEindeloos veel kleur, onmetelijke effecten, looks zonder grenzen!
Alle creatieve beautyprinsessen opgelet! essence presenteert oneindig veel nieuwe en coole stylingmogelijkheden voor ogen, lippen en nagels met de nieuwe trendeditie “colour arts”. Deze is verkrijgbaar in Nederland in september 2012 en vanaf half augustus t/m half september 2012 in België.

Kijk snel mee naar de collectie!

essence colour arts pigments
Alle kleuren van de regenboog! Met twintig expressieve kleuren en effecten kun je eindeloos kiezen. Neem je favoriete kleur en breng deze vervolgens aan op je ogen, lippen en nagels. Je kunt de kleuren ook goed mengen. Dankzij de hoge pigmentatie en dekking van de kleuren, is elke colour-art look gegarandeerd een succes – elke dag weer!
Prijs: €2,49

  
essence colour arts eye base
Voor een langdurig houdende make-up. De superfijne, transparante eyeshadow base is gemakkelijk aan te brengen en zorgt ervoor dat de oogmake-up expressief toont en zeer lang blijft zitten. De perfecte basis!
Prijs: €1,79

essence colour arts lip base
De ideale basis voor het aanbrengen van kleurpigmenten op de lippen! Breng eerst de transparante lip base aan en breng daarna de gewenste kleurpigmenten aan met de multi tasker. De colour arts pigmenten zijn ook ideaal voor het creëren van unieke combinaties.
Prijs: €1,79

essence colour arts nail base
Mix it baby! De transparante nail base kan gemixt worden met één of meerdere kleuren om totaal nieuwe kleurcombinaties te maken. De base kan ook gebruikt worden als top coat.
Prijs: €1,59


essence colour arts multi tasker

Deze applicator is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de kleurpigmenten op de juiste plaats worden aangebracht. De applicator is de absolute all-rounder – ideaal om de ogen of lippen op een professionele manier op te maken en voor het moeiteloos mengen van de pigmenten. De applicator is gemakkelijk te reinigen met make-up remover.  
Prijs: € 1,29

essence colour arts mixing jars
Je kunt je favoriete pigmenten mengen in deze kleine transparante plastic potjes. Ze zijn verkrijgbaar in een setje van twee, om je unieke creaties te bewaren!
Prijs: €1,29

Wij zijn heel erg benieuwd naar de kwaliteit van de producten. Het nadeel aan deze collectie is dat wanneer je een pigment koopt en je wilt er wat mee doen, moet je de andere producten ook hebben.

Deze collectie ligt september 2012 in de winkels.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hee,

Leuk dat je jouw mening wilt delen!
Maar houd het netjes, tips zijn altijd welkom!!

Xx