dinsdag 14 augustus 2012

Madame Tussauds


Wij zijn gister met een paar vriendinnen naar Amsterdam gegaan. We hebben tienertour (trein)kaartjes dus de reis kostte maar €11,- terwijl dat voor ons normaal meer dan drie keer zoveel kost. Toen we aankwamen zijn we meteen doorgelopen naar Madame Tussauds. Daar kun je heel veel beelden van celebrity's bekijken, en ermee op de foto :) Madonna                                                     Michael JacksonGeorge Clooney                                               Koningin Beatrix

We vonden het erg leuk om een keer te zien. De beelden lijken net echt! Bij sommigen hadden we echt het gevoel alsof ze zo tegen ons konden gaan praten (vooral bij George Clooney). Ook was er bij elk beeld een bordje met informatie. Dit is erg handig als je een persoon wel herkent, maar even niet meer weet wie het ook al weer was. Kortom is Madame Tussauds een erg leuk uitje, als je bijvoorbeeld een dagje weggaat met vriendinnen :P Het ligt er natuurlijk aan hoelang je bij elk beeld wilt blijven kijken, maar over het algemeen heb je het na 1,5 uur wel gezien denken wij. Het is dus niet iets voor een hele dag, maar als je het combineert met bijvoorbeeld shoppen in de Kalverstraat, komt het vast helemaal goed :)


Xx
3 opmerkingen:

 1. Hey!

  Klinkt als een leuk dagje uit!
  Ben er ooit als kind en als 12jarige weleens geweest. Maar dat is alweer acht jaar terug.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij waren er nog nooit geweest, en vonden het erg leuk! Maar ik denk dat het 8 jaar geleden wel een heel stuk anders was. Er komen ook steeds nieuwe beelden bij. Op dit moment is Fiona van shrek pas nieuw.

   Verwijderen
 2. Haha vet raar, ik ben 24/7 in Amsterdam, maar ik ben nog nooit langsgeweest!

  BeantwoordenVerwijderen

Hee,

Leuk dat je jouw mening wilt delen!
Maar houd het netjes, tips zijn altijd welkom!!

Xx