woensdag 22 augustus 2012

Rituals Zensation shower gel

Ik vind het altijd leuk om naar de Rituals winkel te gaan. Het ruikt er lekker en het is ook erg handig dat je de shower gels kunt uittesten; Als je bijvoorbeeld net een Mcflurry hebt gegeten en je handen een beetje plakken. Wel vind ik sommige Rituals producten best duur, maar het ligt er maar net aan wat je ervoor wilt uitgeven. Ik heb laatst de Zensation shower gel gekocht.

Ik vind de shower gels van Rituals erg fijn. Zensation ruikt fris, heerlijk zen (zoals de naam al zeg :P) en met een zachte geur van kersen en bloesem. Ook Yogi Flow en T'ai Chi ruiken erg lekker. Toch koos ik voor Zensation. 
Het opvallende aan de gel is dat als je een beetje op je hand doet, het vanzelf in schuim veranderd. Het is heerlijk zacht en dik schuim. Dit is ook voor het grootste gedeelte de reden dat ik dit product heb gekocht. Je kunt het ook als scheerschuim gebruiken. Ik vind het schuim echt geweldig, en ik zou iedereen aanraden om hem eens uit te testen in de winkel. Het enige nadeel vind ik dat hij best duur is (€7,90) maar bij de Rituals zijn best vaak acties, dus je hebt een grote kans dat je hem een keer met korting kunt kopen. En daarbij, als je kijkt naar wat je ervoor krijgt, valt het reuze mee.

Informatie:
Prijs: €7,90 - 200ml
Kwaliteit: Zeer goed
Waar te Koop: Rituals
Cijfer: 8,5

1 opmerking:

  1. Ziet er een leuk product uit! Jammer dan Rituals niet enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt

    BeantwoordenVerwijderen

Hee,

Leuk dat je jouw mening wilt delen!
Maar houd het netjes, tips zijn altijd welkom!!

Xx